Projecten

Een selectie van onze projecten.

Babbet haar ontwerpstijl is krachtig en helder. Een perfect afgestemde balans tussen eenvoudige vormen en doorleefde materialen. Altijd speels toegepast. Naturellen en greige zijn favorieten kleuren die kalmte en rust brengen in haar ontwerpen. Het leven en de tijd zie je terug in haar materiaalgebruik. Interessante structuren maken haar interieurs levend.

Project Het Gooi

Nieuwbouw villa

Bekijk project

Project Barneveld

Verbouw nieuwbouw woning

Bekijk project

Project Rotterdam

Nieuwbouw villa

Bekijk project

Het héle traject

Babbet werkt het liefst vanaf het begin al samen met de architect. Vervolgens wordt ze helemaal onderdeel van het bouwteam. Met het begin bedoelen we echt hét begin; vanaf het moment dat de kavel/ woning wordt aangekocht en de eerste schetsontwerpen door de architect zijn gemaakt. Hierdoor kan ze meekijken en meebeslissen over indeling, leidingen, verlichting enzovoort.

De architect kijkt vaak globaal naar woonwensen en ontwerpt de woning zodat deze voldoet aan bouwbesluit, bestemmingsplan, en haalbaarheid voor de vergunningaanvraag. Wij duiken helemaal in de woonwensen en persoonlijke situatie en leefwensen zodat alle keuzes juist gemaakt worden.

” Babbet is altijd onderdeel van het bouwteam ”

Contact

Welkom in mijn studio.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over wat ik voor jou zou kunnen betekenen.