Modern appartement in Barneveld

Locatie: Barneveld

Type project: Verbouwing gedateerd appartement

Iconisch blauw en opvallende verlichting

Bij dit project kregen wij de vrije hand. Wij mochten dit zeer gedateerde appartement transformeren tot een moderne plek geschikt voor verhuur aan een expat. De lichte basis van het ontwerp hebben we levendig gemaakt met de toevoeging van iconisch blauw. Uniek in dit project zijn de bijzondere handgemaakte lampen van Celine Wright die ik ontdekte op onze vakantie deze zomer in Parijs. Deze zie je o.a. boven de eettafel. Het ontwerp van de lamp boven het keukeneiland is van eigen hand en werd uitgevoerd door de aannemer. 

” Rondingen als zichtbare vormtaal ”

In dit appartement is er geen enkele haakse hoek te vinden. We besloten er gebruik van te maken en veel te gaan werken met rondingen. De keuken is een echte blikvanger geworden. Op de vloer ligt een prachtige marmoleum vloer; een 100% natuurlijk en circulair materiaal want het hele interieur verbind.

Het blauwe schilderij dat op de grond staat bij de eettafel is gemaakt door een Nederlandse kunstenaar en geïnspireerd op de tuinen van Yves Saint Laurent in Marrakech. Door de rustige basis krijgt de kunst de aandacht die het verdient. 

De stalen deuren hebben boven en onderin helder glas en in het midden prachtig cotswold figuurglas. Structuren toevoegen maken een interieur levendig!

“ De tegel met ribbelstructuur zie je overal terug ”

We houden van structuren die het geheel net wat speelser maken. We kozen ervoor om de geribbelde tegel in de badkamer ook te gebruiken in het toilet en in de keuken boven de koffiehoek en boven de kookplaat. Door het materiaal op meerdere plekken toe te passen creëer je rust en eenheid.

De badkamerkranen, deurklinken en plafondspots zijn allemaal wit. Dit maakt het moderne gevoel compleet!

Contact

Welkom in onze studio.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op en kom eens langs in onze studio.