Verbouwing naar exclusieve villa

Locatie: Lunteren

Type project: Verbouwing naar exclusieve villa

Vloeiend samenspel tussen binnen en buiten

Aan de groene rand van Lunteren is een semi-bungalow onherkenbaar getransformeerd tot exclusieve woonvilla. In dit project hebben wij zeer nauw samengewerkt met architect Bennie Jansen. Op zijn website is de oude situatie te bekijken en te zien hoe omvangrijk dit project geweest is. Uniek bij dit project is de keuze om veel materialen die binnen toegepast zijn ook buiten toe te passen. Dit maakt het geheel heel harmonieus. 

” De a-symmetrie van de Taatsdeuren maken de entree ”

De entree is een speels en boeiend geheel geworden door de opvallende a-symmetrische taatsdeuren die doorlopen in de spiegel. De diverse materialen en afwisselende vormen communiceren op een harmonieuze manier met elkaar en geven de entree een eigen identiteit. 

“ Een evenwichtige compositie tussen verticaal en horizontaal ”

De entree is een compositie op zich door de horizontale en verticale lijnen die elkaar afwisselen. De gevelsteen is zowel buiten als ook binnen toegepast. Buiten vervullen ze een totaal andere functie dan binnen en ook de uitstraling is binnen en buiten totaal verschillend. Dit komt door de context en de materialen waarmee hij wordt omringt.

Contact

Welkom in onze studio.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op en kom eens langs in onze studio.