Werkwijze

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR MET JOUW LEVEN ALS UITGANGSPUNT.

Wanneer je besluit om een woning te bouwen of verbouwen, komen er veel zaken op je af. Veel van onze opdrachtgevers weten niet waar ze moeten beginnen wanneer ze gaan bouwen of verbouwen. Ze weten de juiste leveranciers niet te vinden en vinden het lastig om twee verschillende smaken met elkaar te combineren. Óf hebben simpelweg niet de tijd om een intensief project in eigen handen te nemen. 

Wij begeleiden je vanaf het prille begin bij het ontwerpen van jouw interieur. We verdiepen ons in je wensen en persoonlijke situatie en vertellen je alles over het hele traject. Samen stellen we een plan op en gaan we gefaseerd te werk. Het eindresultaat is een persoonlijk interieur waarbij jouw leven, visie en ambities het uitgangspunt zijn geweest.

a – z begeleiding

DE ONMISBARE SCHAKEL BIJ JOUW PROJECT.

Bij BABBET. ontzorgen we je van A tot Z tijdens jouw project. Het grote voordeel van A tot Z begeleiding is dat wij er zijn om alles uit handen te nemen bij de uitvoering van het plan. Dit zorgt voor meer rust tijdens de bouw of verbouwing van jouw woning.  

Het liefst werken we vanaf het begin al samen met de architect. Waar de architect zich vaak bezighoudt met het bouwbesluit, het bestemmingsplan en de vergunningsaanvraag, kijken wij vanuit de wensen en persoonlijke situatie van de opdrachtgever. Zo kunnen we helpen met het maken van keuzes over indelingen, leidingen en verlichting. 

Babbet is aanwezig bij bouwvergaderingen, onderhoudt contact met leveranciers en is het vaste aanspreekpunt van de aannemer. Ze is de onmisbare schakel bij jouw project en zorgt ervoor dat alle onderdelen van het ontwerp naadloos op elkaar aansluiten. Functioneel, kwalitatief en esthetisch.

Stappenplan

Kennismaking

We starten het traject met een afspraak in onze studio. Zo kunnen we elkaar leren kennen. Wanneer er van beide kanten een klik is, maken we een afspraak bij jou thuis. Deze afspraak is een uitgebreide intake, waarin we al jouw wensen en vragen doornemen.

Schetsontwerp

De tweede stap is een schetsontwerp. Het schetsontwerp bestaat uit een 2D interieurindeling en een sfeerconcept aan de hand van referentiebeelden. Het schetsontwerp is bedoeld om te toetsen of alle wensen, ideeën en doelen haalbaar zijn. Daarnaast vormt het schetsontwerp de basis waar we in het vervolg van het traject beslissingen op kunnen nemen.

Definitief design

In het definitieve ontwerp leggen we alle keuzes vast. Van materialen en kleuren tot (maatwerk)meubels, verlichting en overige afwerkingen. Deze keuzes worden gevisualiseerd met behulp van realistische 3D-tekeningen en een virtuele wandeling door de woning. Ook maken we een lichtontwerp en een kostenbegroting van het interieur. Zo krijg je een overzicht van het hele plaatje.

Projectbegeleiding

Om samen tot een mooi geheel te komen, bezoeken we diverse winkels en showrooms uit ons netwerk. Wanneer de keuzes zijn gemaakt, worden de verschillende onderdelen van het interieur besteld. Babbet volgt het proces van bouwen of verbouwen op de voet en stuurt bij waar nodig. Ze bezoekt de bouw(vergaderingen) en bespreekt details met het bouwteam.

Styling

De puntjes worden op de i gezet en we zorgen ter plaatse dat de styling en verbouwing tot één geheel gemaakt wordt. Accessoires, planten en kunst komen aan bod om de woning af te maken en tot leven te brengen. Zo wordt het hele traject op het juiste niveau afgerond.

Contact

Welkom in onze studio.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op en kom eens langs in onze studio.