Werkwijze

Om onze werkwijze inzichtelijk te maken, leggen we in een aantal stappen uit wat je van ons kan verwachten.

Stap 1: Kennismaken

Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze studio. Tijdens dit gesprek bespreken we je interieur wensen en onze werkwijze. Een persoonlijk gesprek is van groot belang omdat het proces wederzijds goed moet voelen. Naar aanleiding van dit gesprek maken we een offerte die verschillenden onderdelen laten zien die van toepassing zijn.

Stap 2: Start van de samenwerking

Wanneer de offerte akkoord wordt bevonden starten we met een afspraak op locatie. We bekijken en of bespreken de huidige woonstijl en je kan aangeven wat er moet blijven en wat in de nieuwe woning of na de verbouwing anders moet zijn.

Stap 3: Het schetsontwerp

Met jouw input gaan we aan de slag met het schetsontwerp. Het schetsontwerp is bedoeld om te toetsen of al je wensen, ideeën en doelen haalbaar zijn en is het fundament om vervolg beslissingen op te kunnen nemen. We presenteren het schetsontwerp aan de hand van plattegronden en sfeerbeelden.   

Stap 4: Definitief design

In het definitive design leggen we alle keuzes vast; materialen, kleuren, meubels, verlichting en overige afwerkingen. Doormiddel van 3D tekeningen en een virtuele wandeling door de woning presenteren we het ontwerp en worden bepaalde keuzes inzichtelijk. Aan de hand van technische tekeningen van een maatwerkmeubel kunnen offertes worden opgevraagd.

Stap 5: Projectbegeleiding

We gaan langs diverse winkels en showrooms uit ons netwerk om samen tot een mooi geheel te komen. Wanneer het ontwerp af is, de keuzes zijn bepaald, onderdelen zijn besteld en met de bouw of verbouwing is begonnen, blijven we het hele proces volgen en bijsturen waar nodig. We bezoeken de bouw en bespreken bijvoorbeeld details met de aannemer.

Stap 6: Styling

De puntjes worden op de i gezet en we zorgen ter plaatse dat de styling en verbouwing tot één geheel gemaakt wordt.

Accessoires, planten en bloemen komen aan bod om de woning af te maken en tot leven te brengen zodat het hele traject op het juiste niveau wordt afgerond.

Neem contact met ons op om samen deze stappen te doorlopen.

” Wauw, is dit mijn huis? Helemaal goed! Dank Babbet! “

Jorien