VERBOUW NIEUWBOUW WONING

Locatie: Barneveld

Type project: Verbouw

Familiehuis met een extraatje

“Dit huis stond eigenlijk helemaal niet te koop”, vertelt Babbet. “Een oplettende makelaar heeft ons in contact gebracht met de vorige eigenaren van deze woning. Zij hebben hier maar kort gewoond. Ze waren net begonnen met verbouwen en wij hebben dat afgemaakt. Voor mijn werk als interieurdesigner vind ik het altijd een heerlijke uitdaging om te puzzelen met wensen en beschikbare ruimtes. Wat ik normaal voor mijn klanten doe, kon ik nu voor onszelf doen. Helemaal leuk natuurlijk!”

“ KUNST, VOORWERPEN EN SOUVENIRS MET EEN HERINNERING ”

Er is zes maanden non-stop verbouwd om het donkere, hokkerige jarentachtighuis om te vormen tot een luchtige, open woning en gastenverblijf met een rustige harmonieuze sfeer. Babbet: “Ik houd erg van een licht huis en ben blij dat het ons is gelukt dat hier te creëren. Hiervoor was het allemaal nogal gedateerd, er liepen zelfs nog leidingen over de muur, dus ja dat was nogal een klus. We hebben bijna alles uitbesteed en dat was puur uit tijdgebrek. Tijdens de voorbereiding van de verbouwing was ik hoogzwanger van onze zoon en moeder van een peuterdochter. Ik heb gezorgd dat alles ontworpen, uitgezocht en gepland was, zodat ik alleen maar hoefde te controleren of het allemaal goed liep. Toen ons zoontje drie maanden was, kregen we de sleutel van het huis en startte de verbouwing.“

“IK HOUD ERG VAN EEN LICHT HUIS”

Er is zes maanden non-stop verbouwd om het donkere, hokkerige jarentachtighuis om te vormen tot een luchtige, open woning en gastenverblijf met een rustige harmonieuze sfeer. Babbet: “Ik houd erg van een licht huis en ben blij dat het ons is gelukt dat hier te creëren. Hiervoor was het allemaal nogal gedateerd, er liepen zelfs nog leidingen over de muur, dus ja dat was nogal een klus.

Contact

Welkom in mijn studio.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over wat ik voor jou zou kunnen betekenen.