Verbinding tussen oud en nieuw:

De veldschuur heeft historie, en daar hebben we gebruik van gemaakt. Door het gebruik van oude en nieuwe materialen verbinden we toen en nu. De prachtige oude gebinten hebben we zichtbaar gemaakt en een duidelijke plek in het interieurontwerp geven. De originele dakbekleding is hergebruikt aan de binnenzijde van het dak. Voor de wandbekleding in de serre hebben we gekozen voor hetzelfde materiaal als de buitengevels. Hierdoor zijn de contouren van de veldschuur goed zichtbaar gebleven.

Kleur en materiaal gebruik:

We hebben een duidelijke verbinding gemaakt tussen binnen en buiten door te kiezen voor natuurlijke kleuren en materialen. In de ruime en lichte serre hebben we verschillende tinten groen gecombineerd met aardse kleuren. We hebben niet alleen gekozen voor tafels en stoelen maar ook voor gezellige zitje om lekker relaxt een high tea aan te kunnen nuttigen, want dat wordt ook geserveerd. De vloer is van beton en kan dus tegen een stootje als gasten na een boswandeling een overheerlijke pannenkoek komen eten. 

Maatwerk:

Maatwerk zorgt dat alle wensen en functionaliteiten in één ontwerp samen komen. Daarom hebben we een maatwerk bar en stalen deuren ontworpen. In het bar ontwerp hebben we esthetiek en gebruiksgemak gecombineerd. We hebben gekozen voor materialen zoals keramiek, hout en staal in natuurlijke kleuren. Op de achterwand zie je een prachtige groene hexagon tegel die het buiten gevoel naar binnen brengt. In het ontwerp voor de stalen deuren zie je de hexagoon vorm ook die zijn namelijk onderdeel van het logo van het Schaffelaar Erf.

Interieurarchitectuur:

Met een opdracht als deze zijn wij als studio echt met interieurarchitectuur bezig en in staat met de juiste materialen en stijlkeuzes, een modern en ruimtelijk restaurant neer te zetten. Hierdoor is nu een modern en stijlvol restaurant ontstaan met een lichte serre. Het restaurant biedt ruimte aan 130 gasten. De sfeer van de oude veldschuur is behouden gebleven.

Benieuwd wat we voor jou kan doen?