Ruimtes vormen zich naar het leven, het leven wordt gevormd door tijd.

Een interieur is een reflectie van je identiteit, een afspiegeling van je levenswijze en vormt het decor van dierbare momenten. Het is een plek waar geleefd wordt. Daarom ontwerpt Babbet interieurs van binnenuit. Het leven, de visie en ambities van haar opdrachtgevers vormen het uitgangspunt én de inspiratie.

OVER BABBET

“IK NEEM DE TIJD OM IETS TE LATEN WORDEN WAT IN ESSENTIE AL IS”

De beste ontwerpen ontstaan met tijd en aandacht. Babbet durft de tijd te nemen om haar ontwerpen te laten ontstaan, zoals een blad dat zich ontvouwt. Babbet houdt van omvangrijke projecten waarbij alles met elkaar samenwerkt. Ze focust zich op nieuwbouw en complete renovaties, waarbij ze in het gehele traject actief betrokken is. 

Met haar netwerk en ervaring is Babbet een onmisbare schakel tijdens het unieke avontuur van bouwen of verbouwen. Ze is grondig en duidelijk in haar communicatie en heeft een geheel eigen visie op het vormgeven en inrichten van een woning. Ze weet abstracte ideeën te vertalen in een concreet interieur, dat past bij de wensen van haar opdrachtgevers. 

ONTWERPSTIJL

Interessante structuren maken een interieur levend.

De ontwerpstijl van Babbet is krachtig en helder. Een perfect afgestemde balans tussen eenvoudige vormen, doorleefde materialen en karakteristieke objecten. Altijd speels toegepast. 

Naturellen en greige zijn favoriete kleuren die kalmte en rust brengen in haar ontwerpen. Het leven en het verstrijken van de tijd zijn terug te zien in haar materiaalgebruik. Interessante structuren maken haar interieurs levend.

Contact

Welkom in onze studio.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op en kom eens langs in onze studio.