Ruimtes vormen zich naar het leven.

Babbet houdt van open water. Een ruimte zonder enige afkadering geeft haar een gevoel van vrijheid en mogelijkheden. Allesomvattende concepten en steden doordrenkt van energie en creativiteit inspireren haar. Babbet is grondig, duidelijk in haar communicatie en heeft een geheel eigen visie op het vormgeven en inrichten van een woning. Babbet ontwerpt interieurs van binnenuit. Het leven zelf vormt het uitgangspunt en de inspiratie.

20 jaar ervaring

Interieurs vormen zich van binnenuit.

Met ruim 20 jaar ervaring scheppen wij orde in de soms nogal intimiderende interieur wereld en begeleiden we je tijdens het unieke avontuur van bouwen of verbouwen. Het moderniseren van je huis  en het aankopen van nieuwe meubelen is voor veel mensen een fijn proces wat alleen maar beter wordt met een goed interieurontwerp. Toch is het vaak lastig om zelf met een frisse blik de nieuwe mogelijkheden te zien. Doordat onze studio “up to date” is ten aanzien van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied, wordt dit traject veel prettiger. Zo ontstaat er een uniek interieurontwerp met sfeer en allure die de persoonlijke smaak van jou als gebruiker weerspiegelt.
 

Signature

Interessante structuren maken een interieur levend.

Babbet haar ontwerpstijl is krachtig en helder. Een perfect afgestemde balans tussen eenvoudige vormen en doorleefde materialen. Altijd speels toegepast.

Naturellen en greige zijn favorieten kleuren die kalmte en rust brengen in haar ontwerpen. Het leven en de tijd zie je terug in haar materiaalgebruik. Interessante structuren maken haar interieurs levend.

Officieel HOOG design partner

Publicaties Babbet.

Regelmatig worden de projecten van Babbet gepubliceerd in diverse toonaangevende magazines op het gebied van interieur architectuur.

Stijlvol Wonen

Februari 2023

In dit project verbouwden we een monumentale boerderij met veel oog voor karakteristieke details en de constructie van de woning. 

Excellent magazine
November 2022

Een project waar licht, rust en balans de rode draad vormt. Lees het hele artikel over dit project via onderstaande link.

Stijlvol wonen

Juli/augustus 2020

Familiehuis met een extraatje. In deze uitgave van Stijlvol Wonen werd mijn eigen interieur gepresenteerd. Bekijk het hele artikel via onderstaande link.

Contact

Welkom in mijn studio.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over wat ik voor jou zou kunnen betekenen.