Moderne exclusieve villa in het gooi

Toen de opdrachtgever de mogelijkheid kreeg een moderne exclusieve villa in het gooi op een unieke locatie te bouwen grepen ze deze kans met beide handen aan. Op dat moment kwamen er veel zaken op hen af en besloten ze de juiste begeleiding te zoeken voor een goed eindresultaat. Omdat de bouw nog niet was gestart konden we zaken als indeling van de woning, draairichting van ramen en het verlichtingsplan in het interieurontwerp meenemen. Op deze manier konden we alle woonwensen in kaart brengen en écht het interieur van hun dromen ontwerpen en realiseren. 

Modern en tijdloos interieurontwerp

Deze nieuwe woning vroeg om een compleet nieuw interieur. Waar eerst de klassieke elementen de boventoon voerde in het interieur, was er nu het verlangen naar een modern en tijdloos interieurontwerp passend bij de architectuur van de woning, die wel persoonlijk en vertrouwd aan moest voelen.De harmonie tussen de klassieke items en het nieuwe interieur hebben we breikt door de juiste kleuren en materialen toe te passen. In dit huis hebben we dankbaar gebruikgemaakt van de prachtige lichtval. Dit ervaar je direct bij binnenkomst in de hal. Door het vele glas heb je direct contact met buiten, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping.

Interieur op maat

De keuken is het centrale punt van de woning. Deze hebben we opmaat ontworpen en ook de materialen zijn speciaal geselecteerd. De keuken hebben we uitgerust met een tafel waar de familie ontbijt of even een kop koffie drinkt als er geen gasten zijn. De woonkamer is onderverdeeld in zithoek met op maat ontworpen wandmeubel en een eethoek. In de zithoek kan heerlijk gerelaxt worden en aan de eethoek is voldoende ruimte om met gasten te dineren of een spelletje kaarten te spelen. Dit is wat je noemt een interieur op maat.

Iedereen zijn eigen plek

De master bedroom met inloopkast, badkamer en sauna bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn de kamers voor de gasten gecreëerd. Wanneer de kinderen en kleinkinderen komen logeren heeft iedereen een eigen plek om zich in alle privacy terug te trekken. Om een familiare sfeer te creëren hebben we hier warme kleuren toegepast. Zo kan je zien dat het creëren van een echt persoonlijk interieur wel degelijk zijn oorsprong vind in het juiste interieurontwerp, meubels, kleur en materiaal keuzes.