Luxueuze villa aan het water

Een modern en nieuw huis aan de oude maas met een grandioos uitzicht. Dit kavel is dichtbij Rotterdam een grote wens van onze opdrachtgever. Wanneer je gaat verhuizen vanuit een gezinswoning naar een Luxueuze villa aan het water, vraagt dit om een compleet ander interieur. Omdat de kinderen uit huis zijn konden zij hun grootste wens in vervulling laten gaan.

Twee stijlen samenbrengen

De opdrachtgevers hadden de wens voor een doordacht en persoonlijk interieur. Niet een inrichting waar de hand van de binnenhuisarchitect de boventoon voert. Daarom wilde ze hulp bij het inrichten van de nieuwe woning en vroegen ze ons om een smaakvol maar kleurrijk interieurontwerp. Twee stijlen samenbrengen en de balans vinden tussen twee verschillende smaken is best een uitdaging. Toch is het een prachtig geheel geworden met kleur, verfijnde details en mooie materialen.

Het kleurenpalet

De kleur groen werd als basiskleur toegepast maar ook subtiel doorgevoerd in alle onderdelen van de woning. Van het groen op de wand tot het groen in de accessoires. Door de grootte van de totale zitkamer met open keuken was het van belang om (zonder het prachtig uitzicht te verliezen) toch een bepaalde mate van intimiteit te creëren. Door de haard en TV in een meubel te verwerken midden in één object midden in de ruimte, ontstond een roomdivider. Deze splitst op een natuurlijke wijze de eethoek en de woonkamer. Door dit maatwerk in mooi wit uit te voeren leek het vanzelfsprekend onderdeel uit te maken van de constructie. Ook het wandmeubel en de keuken zijn maatwerk en speciaal voor de opdrachtgever ontworpen.

De ruimtes van een Luxueuze villa aan het water met elkaar verbinden

Om daarnaast de ruimtes met elkaar te verbinden en zo de mix tussen verschillende smaken te versterken, is er gekozen om notenhout regelmatig terug te laten komen. Het notenhout zorgt voor warmte door zijn fraaie en verfijnde nerfstructuur en zachte glans.

Het ontwerp in 3D

Ben jij ook op zoek naar een interieur ontwerp voor jullie luxueuze villa?