Verbouw nieuwbouw woning

Locatie: Barneveld

Type project: verbouw

Familiehuis met een extraatje

“Dit huis stond eigenlijk helemaal niet te koop”, vertelt Babbet. “Een oplettende makelaar heeft ons in contact gebracht met de vorige eigenaren van deze woning. Zij hebben hier maar kort gewoond. Ze waren net begonnen met verbouwen en wij hebben dat afgemaakt. Voor mijn werk als interieurdesigner vind ik het altijd een heerlijke uitdaging om te puzzelen met wensen en beschikbare ruimtes. Wat ik normaal voor mijn klanten doe, kon ik nu voor onszelf doen. Helemaal leuk natuurlijk!”

“ Kunst, voorwerpen en souvenirs met een herinnering ”

Uit het vorige huis ging helemaal niets mee. “We hadden een jarendertigwoning met lange smalle kamers. De meubels die we daar hadden, pasten niet goed bij de afmetingen van dit huis, dus we besloten helemaal opnieuw te beginnen. Heerlijk toch? Ik houd van interieurs die modern en tijdloos zijn. Wat mij betreft, maken kunst, bijzondere items uit landen waar we geweest zijn en voorwerpen met een bijzondere herinnering de persoonlijke sfeer in een huis. 

Helemaal opnieuw

De meubels uit ons vorige huis pasten niet goed bij de afmetingen hier dus we besloten helemaal opnieuw te beginnen.

Open, luchtige woning

Er is zes maanden non-stop verbouwd om het donkere, hokkerige jarentachtighuis om te vormen tot een luchtige, open woning en gastenverblijf met een rustige harmonieuze sfe

Contact

Welkom in onze studio.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op en kom eens langs in onze studio.