Luxueuze villa aan het water

Locatie: omgeving Rotterdam

Type project: nieuwbouw

Doordacht en persoonlijk

Wanneer je gaat verhuizen vanuit een gezinswoning naar een luxueuze villa aan het water, vraagt dit om een compleet ander interieur. Omdat de kinderen uit huis zijn konden zij hun grootste wens in vervulling laten gaan. Ze kochten een kavel vlakbij Rotterdam en vroegen ons de complete inrichting te verzorgen. Het resultaat is een modern en nieuw huis aan het water met een grandioos uitzicht. 

“ De kleur groen werd de basiskleur, subtiel doorgevoerd ”

De opdrachtgevers hadden de wens voor een doordacht en persoonlijk interieur. Niet een inrichting waar de hand van de binnenhuisarchitect de boventoon voert. Daarom wilden ze hulp bij het inrichten van de nieuwe woning en vroegen ze ons om een smaakvol maar kleurrijk interieurontwerp. Twee stijlen samenbrengen en de balans vinden tussen twee verschillende smaken is best een uitdaging. Toch is het een prachtig geheel geworden met kleur, verfijnde details en mooie materialen.

Uitnodigende entree

Een uitnodigende entree tot de woonkamer en keuken met een geweldig uitzicht.

Groen als basiskleur

De kleur groen werd als basiskleur toegepast maar ook subtiel doorgevoerd in alle onderdelen van de woning. Van het groen op de wand tot het groen in de accessoires

Smaakvol en kleurrijk

Bij het inrichten van de nieuwe woning en vroegen ze ons om een smaakvol maar kleurrijk interieurontwerp.

Notenhout als verbinder

Om  de ruimtes met elkaar te verbinden en zo de mix tussen verschillende smaken te versterken, is er gekozen om notenhout regelmatig terug te laten komen. Het notenhout zorgt voor warmte door zijn fraaie en verfijnde nerfstructuur en zachte glans.

Notenhout als verbinder

Om  de ruimtes met elkaar te verbinden en zo de mix tussen verschillende smaken te versterken, is er gekozen om notenhout regelmatig terug te laten komen. Het notenhout zorgt voor warmte door zijn fraaie en verfijnde nerfstructuur en zachte glans.

Een boeiende entree

De roterende trap verbind de drie etages met elkaar en is zichtbaar vanaf de buitenkant. Deze elegante trap is een sculptuur op zich en is een enorme eye-catcher.

Een boeiende entree

De roterende trap verbind de drie etages met elkaar en is zichtbaar vanaf de buitenkant. Deze elegante trap is een sculptuur op zich en is een enorme eye-catcher.

Een ruime inloopkast

Ruim is understatement. We kozen ervoor deze ruimte in een minimaal aantal materialen uit te voeren zodat er rust ontstaat. Volop ruimte voor opbergen en in alle privacy aankleden. De ruimte staat in verbinding met de slaap- en badkamer.

Verlichting next level

In dit project hebben we uitgepakt met een lichtarchitect en zijn we tot hele interessante armaturen gekomen die het ontwerp accentueren.

Verlichting next level

In dit project hebben we uitgepakt met een lichtarchitect en zijn we tot hele interessante armaturen gekomen die het ontwerp accentueren.

Verlichting next level

In dit project hebben we uitgepakt met een lichtarchitect en zijn we tot hele interessante armaturen gekomen die het ontwerp accentueren.

Verlichting next level

In dit project hebben we uitgepakt met een lichtarchitect en zijn we tot hele interessante armaturen gekomen die het ontwerp accentueren.

Contact

Welkom in mijn studio.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over wat ik voor jou zou kunnen betekenen.