Nieuwbouw villa

Locatie: Almere Overgooi

Type project: nieuwbouw

Partners: Altivello, De eerste kamer, Van den Bosch verlichting

Samen met de architect

Al voor de bouw van de fraai gelegen woning werd Babbet bij het project betrokken, waardoor ze haar creatieve visie op het ontwerp van de architect kon delen met de architect, de bouw­ begeleider en de opdrachtgevers. “Zonder daarbij op de stoel van de ar­chitect te gaan zitten”, verduidelijkt ze. “Een plus een moet dan echt drie worden. We hebben samen het totaalbeeld naar een nog hoger niveau weten te tillen.​

” Onze woondroom is tot leven gekomen ”

De klant wensten een tijdloos, sfeervol, toekomstbestendig, licht en rustig inte­rieur, dat in balans is en waarin de belangrijkste leefruimtes op de begane grond met elkaar in verbinding staan”. De riante entree baadt in het licht, de maatwerk­ trap is van grote schoonheid en via de metershoge stalen deur hebben we vrij zicht op de achtergelegen ruimtes. “Het blanke eikenhout van de trap zie je terug op de eettafel en het gerookte eiken van de garderobe­ kast onder de trap pasten we toe in – onder meer – de keuken en in de maatwerkkast in de living. Het staal van de deur is hetzelfde als het staal van de kozijnen. Door materialen en kleuren op verschillende plekken in een woning terug te laten komen, ontstaat de gewenste rust en balans.”

Contact

Welkom in mijn studio.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over wat ik voor jou zou kunnen betekenen.