LUXUEUZE VILLA AAN HET WATER

Locatie: omgeving Rotterdam

Type project: Nieuwbouw

Doordacht en persoonlijk

Wanneer je gaat verhuizen vanuit een gezinswoning naar een luxueuze villa aan het water, vraagt dit om een compleet ander interieur. Omdat de kinderen uit huis zijn konden zij hun grootste wens in vervulling laten gaan. Ze kochten een kavel vlakbij Rotterdam en vroegen ons de complete inrichting te verzorgen. Het resultaat is een modern en nieuw huis aan het water met een grandioos uitzicht. 

DE KLEUR GROEN WERD DE BASISKLEUR, SUBTIEL DOORGEVOERD

De kleur groen werd als basiskleur toegepast maar ook subtiel doorgevoerd in alle onderdelen van de woning. Van het groen op de wand tot het groen in de accessoires. Door de grootte van de totale zitkamer met open keuken was het van belang om (zonder het prachtig uitzicht te verliezen) toch een bepaalde mate van intimiteit te creëren. Door de haard en TV in een meubel te verwerken midden in één object midden in de ruimte, ontstond een roomdivider. Deze splitst op een natuurlijke wijze de eethoek en de woonkamer. Door dit maatwerk in mooi wit uit te voeren leek het vanzelfsprekend onderdeel uit te maken van de constructie. Ook het wandmeubel en de keuken zijn maatwerk en speciaal voor de opdrachtgever ontworpen.

Twee stijlen samenbrengen

De opdrachtgevers hadden de wens voor een doordacht en persoonlijk interieur. Niet een inrichting waar de hand van de binnenhuisarchitect de boventoon voert. Daarom wilden ze hulp bij het inrichten van de nieuwe woning en vroegen ze ons om een smaakvol maar kleurrijk interieurontwerp. Twee stijlen samenbrengen en de balans vinden tussen twee verschillende smaken is best een uitdaging. Toch is het een prachtig geheel geworden met kleur, verfijnde details en mooie materialen.

Contact

Welkom in onze studio.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op en kom eens langs in onze studio.