LUXUEUZE VILLA AAN HET WATER

Locatie: omgeving Rotterdam

Type project: Nieuwbouw

Doordacht en persoonlijk

Wanneer je gaat verhuizen vanuit een gezinswoning naar een luxueuze villa aan het water, vraagt dit om een compleet ander interieur. Omdat de kinderen uit huis zijn konden zij hun grootste wens in vervulling laten gaan. Ze kochten een kavel vlakbij Rotterdam en vroegen ons de complete inrichting te verzorgen. Het resultaat is een modern en nieuw huis aan het water met een grandioos uitzicht. 

“ DE KLEUR GROEN WERD DE BASISKLEUR, SUBTIEL DOORGEVOERD ”

lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. pellentesque at quam placerat, facilisis justo vel, vehicula lectus. vestibulum purus arcu, cursus eu risus nec, sollicitudin faucibus nisi. donec accumsan ante vel auctor vulputate. proin varius orci a tellus efficitur, in feugiat enim porta. lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. pellentesque at quam placerat, facilisis justo vel.

“ DE KLEUR GROEN WERD DE BASISKLEUR, SUBTIEL DOORGEVOERD ”

De opdrachtgevers hadden de wens voor een doordacht en persoonlijk interieur. Niet een inrichting waar de hand van de binnenhuisarchitect de boventoon voert. Daarom wilden ze hulp bij het inrichten van de nieuwe woning en vroegen ze ons om een smaakvol maar kleurrijk interieurontwerp. Twee stijlen samenbrengen en de balans vinden tussen twee verschillende smaken is best een uitdaging. Toch is het een prachtig geheel geworden met kleur, verfijnde details en mooie materialen.

Contact

Welkom in mijn studio.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over wat ik voor jou zou kunnen betekenen.