Renovatie villa Leersum

Locatie: Leersum

Type project: Verbouwing villa 

Sereniteit en harmonie

Voor deze moderne woning omringt door groen in Leersum hadden de eigenaren een duidelijke wens: een sereen en harmonieus interieur. We zijn gaan werken met warme kleuren en materialen en kozen voor subtiele herhaling hiervan om het gevoel van harmonie te versterken. 

” Hergebruik en herhaling ”

We kozen om een aantal elementen van het huidige interieur opnieuw te gebruiken. Zo lieten we de bestaande eetkamerstoelen herstofferen met een prachtige stof die we uitzochten bij Loggere Wilpower van het Belgische stoffenhuis Maries Corner. Deze stof komt ook in de kussens op de bank. De ontbijtbuffetkast ontwierpen we zelf. Qua functionaliteit en inrichting helemaal afgestemd op de wensen van de eigenaren. Voor de glazen deuren kozen we dezelfde roedeverdeling als het raam in de voorgeven van het huis. Het ribbelglas in deze deuren zie je ook weer terug in de salontafel. Deze herhaling zorgt voor rust.

” Een delicate kleur ”

In het hele interieur komt een specifieke kleur terug uit het pallet van Farrow and Ball. Deze kleur, Slipper satin genaamd, verwijst naar de delicate kleur zijde die wordt gebruikt voor balletschoenen. Gebroken wit zonder de koele blauwe ondertoon. Wat ook terugkomt op zowel de begane grond als de eerste etage is het materiaal van de keuken. Je ziet deze ook terug in het haardmeubel en badkamermeubel. Door de bekleding van de keuken door te laten lopen in de hal over de deuren van het toilet heen ontstaat er een zogenaamd ‘’ blok ‘’. Dit brengt eenheid en harmonie. Deze woning heeft een prachtig vrij uitzicht. Om deze niet te belemmeren maar tegelijk wel voor gefiltert binnenvallend licht te zorgen kozen we voor mooie in between gordijnen. 

Contact

Welkom in onze studio.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op en kom eens langs in onze studio.