Verbouwing bestaande woning

Locatie: Barneveld

Type project: Verbouwing bestaande woning

Nature becomes interior design

Dit bijzondere project betreft de verbouwing en vergroting van de eerste verdieping van de woning. We hebben de ruimte getransformeerd tot een moderne, functionele en duurzame leefomgeving. De eerste verdieping omvat nu een ruime master slaapkamer met een badkamer ensuite, twee kinderkamers, een waskamer en een overloop. Bij het ontwerp en de uitvoering van dit project hebben we er bewust voor gekozen om de gebaande paden te mijden en een brug te slaan tussen design en duurzaamheid.

” Biobased en circulair ”

Alle materialen die we hebben gebruikt zijn duurzaam, circulair en CO2-neutraal. We hebben een uitgebreide selectie van biobased en circulaire materialen ingezet die het milieu respecteren en onze planeet beschermen. Dit project belichaamt onze toewijding aan verantwoord en milieubewust ondernemen.

Voor het eerst in een project pasten we een wandtextiel toe met subtiele gradiënt. Dit kleurverloop op de wand achter het bed verwijst naar de geleidelijke overgangen in de natuur. Denk aan de overgang van licht naar donker, droog naar nat. Het toepassen van een kleurverloop in een interieur versterkt het natuurlijke gevoel. 

“ Esthetisch aantrekkelijk én functioneel ”

Wat dit project nog unieker maakt, is de aandacht voor detail en de integratie van geavanceerde technieken die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Door duurzame en circulaire materialen te combineren met een innovatief design, hebben we een interieur gecreëerd dat niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

Contact

Welkom in onze studio.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op en kom eens langs in onze studio.