Nieuwbouw villa

Locatie: Almere Overgooi

Type project: Nieuwbouw

Samen met de architect

Al voor de bouw van de fraai gelegen woning werd Babbet bij het project betrokken, waardoor ze haar creatieve visie op het ontwerp van de architect kon delen met de architect, de bouw­ begeleider en de opdrachtgevers. “Zonder daarbij op de stoel van de ar­chitect te gaan zitten”, verduidelijkt ze. “Een plus een moet dan echt drie worden. We hebben samen het totaalbeeld naar een nog hoger niveau weten te tillen.​

“ONZE WOONDROOM IS TOT LEVEN GEKOMEN”

“Ze wensten een tijdloos, sfeervol, toekomstbestendig, licht en rustig inte­trieur, dat in balans is en waarin de belangrijkste leefruimtes op de begane grond met elkaar in verbinding staan”, geeft Babbet aan. Dat ze met een tien met een griffel voor haar opdracht is geslaagd, kunnen we al snel na binnenkomst vaststellen. De riante entree baadt in het licht, de maatwerk­ trap is van grote schoonheid en via de metershoge stalen deur hebben we vrij zicht op de achtergelegen ruimtes. “Het blanke eikenhout van de trap zie je terug op de eettafel en het gerookte eiken van de garderobe­ kast onder de trap pasten we toe in – onder meer – de keuken en in de maatwerkkast in de living. Het staal van de deur is hetzelfde als het staal van de kozijnen. Door materialen en kleuren op verschillende plekken in een woning terug te laten komen, ontstaat de gewenste rust en balans.”

KWARTSIET ALS BLIKVANGER

In de luxe en uitnodigende maatwerkkeuken vormt het fabelachtig mooie kwartsiet op het eiland en in de achterwand een ware blikvanger. Het exclusieve materiaal, dat Babbet samen met de opdrachtgevers bij de leverancier uitzocht, verleent het toch al zo prachtige ontwerp extra warmte, luxe en klasse. Achter de keuken creëerde Babbet het privédo­ mein van de bewoners. Omgeven door grote glaspartijen slapen, kleden, ontspannen en baden ze in een comfortabele en uiterst sfeervolle setting. Een verdieping hoger zijn de slaap­ en badkamers voor de gasten gesitu­ eerd en vormt de rijk ingerichte poolkamer een plek voor extra vermaak en ontspanning.

Contact

Welkom in onze studio.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op en kom eens langs in onze studio.