Nieuwbouw villa

Locatie: Almere Overgooi

Type project: Nieuwbouw

Samen met de architect

Al voor de bouw van de fraai gelegen woning werd Babbet bij het project betrokken, waardoor ze haar creatieve visie op het ontwerp van de architect kon delen met de architect, de bouw­ begeleider en de opdrachtgevers. “Zonder daarbij op de stoel van de ar­chitect te gaan zitten”, verduidelijkt ze. “Een plus een moet dan echt drie worden. We hebben samen het totaalbeeld naar een nog hoger niveau weten te tillen.​

” ONZE WOONDROOM IS TOT LEVEN GEKOMEN ”

De kleur groen werd als basiskleur toegepast maar ook subtiel doorgevoerd in alle onderdelen van de woning. Van het groen op de wand tot het groen in de accessoires. Door de grootte van de totale zitkamer met open keuken was het van belang om (zonder het prachtig uitzicht te verliezen) toch een bepaalde mate van intimiteit te creëren. Door de haard en TV in een meubel te verwerken midden in één object midden in de ruimte, ontstond een roomdivider. Deze splitst op een natuurlijke wijze de eethoek en de woonkamer. Door dit maatwerk in mooi wit uit te voeren leek het vanzelfsprekend onderdeel uit te maken van de constructie. Ook het wandmeubel en de keuken zijn maatwerk en speciaal voor de opdrachtgever ontworpen.

“ Zeer blij met de kleurstelling ”

” Hallo Babbet Wat zijn wij ontzettend blij met jouw geweest en nog steeds . Zonder jouw hadden we het niet zo voor elkaar gekregen . We zijn zeer blij met de kleurstelling die je ons gegeven hebt . We krijgen zoveel complimenten ook over het interieur dat je voor ons bedacht heb .je gaf ons ook zo snel het vertrouwen dat het goed zou komen ook al twijfelde ik wel eens .waar je ook sterk in bent was de samen werking met de aannemer en architect en de bouwbegeleider.. Wij gaan zeker nog een beroep op je doen bij het volgende project , want jij brengt ons Naar adressen die wij niet kennen en vaak heel mooi zijn . Meid je bent voor ons een geweldige stylist geweest en ja jammer voor ons dat ons huis bijna klaar is want we zijn ook van je gaan houden. Heel veel succes met je  style van al de projecten die je nog mag gaan doen . Liefs van Kees en Diny ”

Contact

Welkom in mijn studio.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over wat ik voor jou zou kunnen betekenen.