Wat we doen

Missie

Jouw identiteit terugzien in je interieur, daar gaan we voor!

Een interieur is meer dan een verzameling meubels en accessoires. Harmonie ontstaat door een samenspel van materialen, vormen, kleuren en niet te vergeten functie.
Met onze ontwerpen bereiken we een interieur dat helemaal past bij jouw persoonlijke stijl en bij hoe, en met wie, je de ruimte wil gebruiken. Of het nu gaat om één kamer of een hele woning.

Dream. Plan. Do.

Om dat voor elkaar te krijgen zijn jouw voorkeur en wensen leidend. We luisteren aandachtig en vraag door zodat we ook de wensen boven tafel krijgen waarvan je nog niet bewust was dat je ze had. We houden rekening met looplijnen, zichtlijnen, lichtval, en de manier waarop de ruimte gebruikt wordt. Met onze expertise en ervaring, gecombineerd met jouw smaak en praktische wensen, gaan we aan de slag. Het uiteindelijke ontwerp presenteren we met behulp van 3D-visualisaties. Een goede, realistische visualisatie van een ontwerp helpt bij de besluitvorming tijdens het ontwerpproces. Door te zorgen dat het ontwerp vrijwel één op één de toekomstige werkelijkheid benaderd, blijft geen enkel vraagstuk onbeantwoord.

Tot in de puntjes uitgewerkt

Vaak is een maatwerkmeubel het allermooiste en meest functionele antwoord op een inrichtingswens. Een muur onder een schuin dak, eenheid in kleur en materiaal, of die unieke combinatie van gewenste functies in één meubel, het zijn allemaal redenen om voor maatwerk te kiezen. In dat geval leveren we niet alleen een globaal 3D-ontwerp, maar maken we gedetailleerde technische tekeningen voorzien van alle benodigde specificaties die een interieurbouwer nodig heeft om aan de slag te gaan en te zorgen dat je een uniek en hoogwaardig meubelstuk in huis krijgt.

Ontzorgen

Voor maar ook tijdens het bouwen of verbouwen van een interieur komen er vele momenten dat er beslissingen genomen moeten worden. Denk aan keuzes als het bepalen van lichtpunten en plaatsing van stopcontacten. Vind jij deze zaken de minder leuke kant van een verbouwing of ontbreekt het je aan tijd om overal over na te denken? We helpen ook op dit vlak. Je kan erop vertrouwen dat wij jou en je leefwijze ondertussen zo goed hebben leren kennen dat wij dit voor je uit handen kunnen nemen.

Super Babbet, blij mee. Zelfs mijn moeder is enthousiast over het ontwerp en dat is ze niet snel. Ik weet zeker dat we hier goed mee zitten!

Hiskia