Restaurant in Barneveld

Landgoed Schaffelaar

Voor iedereen in het bijzonder

Wens De oude Veldschuur krijgt een nieuwe bestemming en moet dé woon- en eetkamer van het Schaffelaar Erf worden met als hoofddoel verbinden!
In de rol van sociaal hart, moet de Veldschuur als een grote thuiskamer voor alle bezoekers voelen. Evenwaardigheid is een belangrijke wens binnen deze steeds wisselende samenstelling van mensen. Evenwaardig doordat de verschillen in mensen en vooral het respecteren daarvan een sfeer van verbondenheid creëert. Iedereen is welkom en wordt als bijzonder en waardevol individu behandeld. Verbinding is een belangrijk doel van het Schaffelaar Erf, daarom zal de Veldschuur verbindingen willen activeren en faciliteren. Of het nu in spel, theater, muziek of poëzie is, de Veldschuur biedt een open podium aan hen die willen delen.

Horeca met 125 zitplaatsen binnen

Interieurdesign / conceptontwikkelingen

Realisatie begin 2021

Oppervlakte restaurant

ca. 180 m2

Babbet-Duijkers-Verbouwing oude Veldschuur tot horecagelegenheid_plattegrond

Resultaat Het Schaffelaar Erf heeft historie, en daar heb ik gebruik van gemaakt. Door verbindingen aan te brengen tussen oude en nieuwe constructen, het gebruik van oude en nieuwe materialen, en nieuwe invulling te geven aan bestaande plekken verbinden we toen en nu.

De ene dag een restaurant, de andere een theater. Dan weer een lounge cafe of een kinderhuis met koffiehoek, de volgende keer een boekenbeurs. Of alles tegelijk. Het liefst ongewone combinaties voor onverwachte verbindingen. Mooie mensen, jong en oud, dik en dun, goede verhalen, lekker en lokaal eten, lange tafels, fijne hoekjes en een podium voor iedereen.

De mogelijkheden van de Veldschuur zijn enorm, we hoeven alleen maar te proberen én te leren. Om ervoor te zorgen dat de Veldschuur multifunctioneel wordt én blijft, is de ruimte eenvoudig om te toveren. Van restaurant naar theater en van koffiehuis naar kindercafé om maar wat te noemen. Maximale flexibiliteit in inrichting met een duidelijke eigen identiteit. Deze ademt een sfeer uit van verbinding tussen oud, nieuw, natuur en mens

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?