technisch ontwerp

Tot in de puntjes uitgewerkt: technische tekeningen en specificaties

Technische tekeningen

Soms is een maatwerkmeubel het allermooiste en meest functionele antwoord op een inrichtingswens. Een muur onder een schuin dak, eenheid in kleur of materiaal, of die ene unieke combinatie van gewenste functies in één meubel, het kunnen allemaal redenen zijn om voor maatwerk te kiezen.
In dat geval lever ik niet alleen een globaal 3D-ontwerp, maar maak ik gedetailleerde technische tekeningen voorzien van alle benodigde specificaties die een interieurbouwer nodig heeft om aan de slag te gaan om te zorgen dat je een uniek en persoonlijk meubelstuk in huis krijgt.

Technische tekeningen bestaan uit 2D-tekeningen van vooraanzichten, bovenaanzichten, doorsnedes, en details, voorzien van een duidelijke legenda met de materiaal- en kleuraanduidingen.

Leidingschema's

Een kamer uitbreiden of een muur verplaatsen? Ook voor de technische specificaties van een verbouwingsontwerp draai ik mijn hand niet om. En bij een keuken- of badkamerontwerp kan ik ook een uitgebreid en professioneel leidingschema leveren, zodat alle aansluitpunten en aan- en afvoerleidingen op de juiste plaats kunnen worden aangebracht voordat een keuken of badkamer geplaatst wordt.
Een leidingschema bestaat uit een set tekeningen compleet met een duidelijke legenda op basis waarvan de bouwer of aannemer verantwoord aan de slag kan.

INTERIEURDESIGN

Je identiteit vertaald in een 
maatwerkinterieur

TECHNISCH ONTWERP

Tot in de puntjes voorbereid: technische tekeningen en specificaties

PROJECTBEGELEIDING

Een prachtig resultaat zonder regelwerk en keuzestress

Ook voor jou ontwerp ik graag je ideale maatwerkmeubel!