Over ons

BABBET. dat ben ik Babbet Duijkers, oprichter en eigenaresse van BABBET. Wij ontwerpen en realiseren exclusieve interieurs voor particulieren die een woning gaan bouwen of verbouwen. Denk hierbij aan interieurs voor vrijstaande villa’s, luxe appartementen en (monumentale)boerderijen. We vertalen jou wensen en ideeën graag naar een passend en heel persoonlijk interieur. Met ruim 20 jaar ervaring scheppen wij orde in de soms nogal intimiderende interieur wereld en begeleiden we je tijdens het unieke avontuur van bouwen of verbouwen.

De unieke stijl van BABBET.

Onze stijl is herkenbaar door het gebruik van mooie, natuurlijke materialen zoals hout, wol, linnen, leer, natuursteen maar ook planten. Deze materialen hebben allemaal een uniek karakter en worden met de tijd alleen maar mooier. Natuurlijke luxe gecombineerd met tijdloos design en oog voor detail. 

BABBET.

Babbet komt uit een familie van creatieve, sterke, ondernemende vrouwen. Haar liefde voor tijdloos design en stijl zit in haar DNA. Ze kreeg mee dat een cadeau een echt cadeau is als je er een stukje van jezelf in stopt. Daarom werkt ze altijd met liefde voor de opdracht en vooral voor de mensen achter de opdracht. Haar opleiding volgde ze aan het Cibap – vakschool voor verbeelding (Interior Design) en de Hogeschool van Amsterdam (AMFI Visual Marketing).

Jouw eigen identiteit terugzien in je interieur, daar gaan we voor!

” Het klopt allemaal. De kleuren, de afmetingen, de sfeer.
Met verbazing kijken we om ons heen en genieten ervan “

Ype & Annelies