Over mij

BABBET. dat ben ik, Babbet Duijkers, en ik vertaal jouw wensen en ideeën graag naar een passend en heel persoonlijk interieur.
Ik doe niets liever dan mensen blij maken met mijn ontwerpen. En het voelt goed als ik voor jou orde kan scheppen in de soms nogal intimiderende interieurwereld, temeer daar verhuizen en verbouwen vaak al stressvol genoeg is.

Inmiddels houd ik me al twintig jaar vakmatig bezig met interieurontwerp. Op mijn 18e begon ik naast mijn studie Interior Design met een zaterdagbaantje in een keukenzaak.
Het ontwerpen en indelen van een keuken kun je het best vergelijken met een puzzel. Elke opdrachtgever heeft andere wensen, elke woning andere afmetingen, en je hebt te maken met allerlei apparaten die praktisch en esthetisch een goede plek verdienen. Dit ‘gepuzzel’ heb ik altijd uitdagend en leuk gevonden en bood me veel profijt toen ik ook andere ruimtes en maatwerkmeubels ging ontwerpen.

Ook het puzzelen met wensen en beschikbare ruimte vind ik een uitdaging. Voordat ik begin met ontwerpen, kijk ik goed naar jouw leefstijl en persoonlijkheid en wil ik je zo goed mogelijk leren kennen. We brainstormen samen, ik kom langs op locatie, en op basis van jouw smaak en praktische wensen en mijn expertise en ervaring ga ik aan de slag om iets te ontwerpen waarbij jij je helemaal thuis voelt.

Door mijn opleiding en ervaring heb ik ook veel product- en technische kennis en weet ik precies wat de beste materialen en de mooiste bewerkingsmethodes zijn.
Ik ben altijd in beweging en bezoek graag beurzen in binnen- en buitenland om de ontwikkelingen op interieurgebied te volgen en mijn vakkennis op peil te houden. Als ik daar iets moois tegenkom, herinnert dat me vaak aan een klant waar ik mee bezig ben. Indien mogelijk neem ik dan een voorbeeld mee om het bij de volgende afspraak te laten zien. Maar vaak stuur ik meteen even een berichtje…

TYPISCH BABBET

  • Natuurlijke producten en materialen  zoals marmer, hout, leer, wol, planten, omdat ze altijd een uniek uiterlijk hebben en met het verstrijken van de tijd vaak alleen maar mooier worden

  • Kunst, souvenirs, voorwerpen met een bijzondere herinnering, voor die echt persoonlijke sfeer

  • Details: de perfecte afwerking, een bijzondere houtbewerkingsmethode, of die ene unieke lamp

  • Designklassiekers en topontwerpen van nu

  • Cross-fit en snowboarden, perfect om mijn hoofd weer helemaal leeg te krijgen na een mooie klus!

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Cibap – vakschool voor verbeelding (Interior Design) en de Hogeschool van Amsterdam (AMFI Visual Marketing). Voordat ik mijn eigen designstudio startte, heb ik als keuken- en interieurdesigner gewerkt bij Van Essen Keukens en Te Boveldt Meubelmakerij. Ik ben ook vertegenwoordiger van Siemens keukenapparatuur geweest en filiaalmanager van Superkeukens in Amersfoort.

Graag leer ik jou ook goed kennen, want ik ben ervan overtuigd dat een perfect interieur de persoonlijkheid van de bewoner weerspiegelt!

”Alles begint met een gedachte. Met onze gedachten creëren we de wereld. ”

INSTAGRAM

Wil je zien waar ik op dit moment aan werk?