DIENSTEN

Graag ga ik voor je aan de slag! Naast interieurdesign bied ik naar wens ook technisch ontwerp en projectbegeleiding. Dit is hoe ik meestal te werk ga:

  • Eerst houden we een intakegesprek in mijn studio te Barneveld om gezamenlijk te brainstormen en nader kennis te maken. Ik wil je graag goed leren kennen om iets te kunnen ontwerpen wat niet alleen bij je wensen, maar ook bij je persoonlijkheid past.
  • Nadat we het eens zijn geworden over de aanpak en de offerte, ga ik met de informatie uit het intakegesprek aan de slag voor een gedetailleerd plan. Daartoe kom ik bij voorkeur ook langs op de locatie waar ik voor aan het ontwerpen ben.
  • Ik geef een presentatie van mijn plan aan de hand van 3D-visualisaties en moodboards, zodat je een goed sfeerbeeld krijgt. Uiteraard bied ik je alle ruimte om feedback te geven, die ik vervolgens in het plan verwerk.
  • Is het plan goedgekeurd, dan is het tijd voor de nadere uitwerking: technische tekeningen maken, meubels uitkiezen, leveranciers bezoeken, offertes aanvragen, al naar gelang wat nodig is.

Uiteraard kan hiervan afgeweken worden, afhankelijk van welke onderstaande diensten je gebruik wilt maken:

Testimonial

“In het ontwerpproces konden we goed onze ideeën kwijt en luisterde Babbet goed naar onze wensen.”

INTERIEURDESIGN

Je identiteit vertaald in een 
maatwerkinterieur

TECHNISCH ONTWERP

Tot in de puntjes voorbereid: technische tekeningen en specificaties

PROJECTBEGELEIDING

Een prachtig resultaat zonder regelwerk en keuzestress

Op zoek naar iemand die echt goed luistert naar jouw woonwensen?