werkwijze

Graag ga ik voor je aan de slag! Het transformeren van goede ideeën in een tastbaar resultaat vereist meer dan interieurdesign alleen. Een gedegen technisch ontwerp en aandachtige projectbegeleiding maken het verschil. Daarom is dit hoe ik te werk ga:

  • Eerst houden we een intakegesprek in mijn studio te Barneveld om gezamenlijk te brainstormen en nader kennis te maken. Ik wil je graag goed leren kennen om iets te kunnen ontwerpen wat niet alleen bij je wensen, maar ook bij je persoonlijkheid past.
  • Nadat we het eens zijn geworden over de aanpak en de offerte, ga ik met de informatie uit het intakegesprek aan de slag voor een gedetailleerd plan. Daartoe kom ik bij voorkeur ook langs op de locatie waar ik voor aan het ontwerpen ben.
  • Ik geef een presentatie van mijn plan aan de hand van 3D-visualisaties en moodboards, zodat je een goed sfeerbeeld krijgt. Uiteraard bied ik je alle ruimte om feedback te geven, die ik vervolgens in het plan verwerk.
  • Is het plan goedgekeurd, dan is het tijd voor de nadere uitwerking: technische tekeningen maken, meubels uitkiezen, leveranciers bezoeken, offertes aanvragen, al naar gelang wat nodig is.

Bovenstaande is de leidraad, uiteraard doe ik in de praktijk gewoon wat nodig is!

Testimonial

“In het ontwerpproces konden we goed onze ideeën kwijt en luisterde Babbet goed naar onze wensen.”

INTERIEURDESIGN

Je identiteit vertaald in een 
maatwerkinterieur

TECHNISCH ONTWERP

Tot in de puntjes voorbereid: technische tekeningen en specificaties

PROJECTBEGELEIDING

Een prachtig resultaat zonder regelwerk en keuzestress

Op zoek naar iemand die echt goed luistert naar jouw woonwensen?